Meer informatie over essentiële oliën?

Graag komen we met je in contact om je te laten ervaren wat essentiële oliën voor jouw gezondheid kunnen betekenen.

We leren je graag de basis zodat je na verloop van tijd je eigen therapeut kan zijn.
Belangrijk vinden we dat je interesse hebt voor natuurlijke gezondheid.


ESSENTIËLE OLIËN VOOR JOUW GEZONDHEID


De mens wordt zich steeds meer en meer bewust dat een gezonde levensstijl bijdraagt aan een klachtenvrij lichaam. We eten steeds meer biologisch, vermijden geraffineerde suikers en bewegen hoort bij de dagelijkse invulling van onze dag.

Graag willen we je laten kennismaken met 100% natuurlijke essentiële oliën en je laten weten hoe je deze kunt toepassen binnen je gezin en je huishouden. Vind je het interessant om te leren hoe je essentiële oliën dagelijks kunt toepassen voor jezelf of je gezin dan nodig ik je uit voor een basis workshop Het Natuurlijke Medicijnkastje.

Na afloop van een workshop / presentatie is het mogelijk eventuele gezondheidsdoelen en/of klachten van jou of je gezin te bespreken. Je kunt met mij een afspraak plannen zodat jij leert hoe je essentiële oliën veilig leert in te zetten om jouw gezonde lichaam te ondersteunen.

Voor vele bestaande klachten kan ik vrijblijvend advies geven. De oliën waar wij mee werken zijn zonder enige synthetische stoffen en zijn in veel gevallen als supplement te gebruiken. Ga nooit zomaar zelf experimenteren met essentiële oliën, maar vraag altijd een advies aan iemand die hier een opleiding voor gevolgd heeft.

Klik hier voor meer informatie over het gebruik van essentiële oliën.
Klik hier voor wat essentiële oliën zijn.

Je kunt mij op de volgende manieren bereiken:
Sylvia Stelten
Mgr. Brulsstraat 7, 6336AW Hulsberg (Limburg)
E-mail: sylvia@onderdezon.net
Telefoon: +31 654 670 779

De informatie over essentiële oliën is niet bedoeld om ziektes te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Lees onze disclaimer!






Comments

Popular Posts